Utdrikningslag

Morsomme og utfordrende aktiviteter for den kommende brud eller brudgom!

Et utdrikningslag bør inneholde følgende elementer; overraskelse, utfordring, noe for den kommende brud/brudgom og noe for gjestene i utdrikkingslaget. Utfordringene på Fangene på Fortet oppfyller alle elementene. Her har alle besøkende det gøy sammen!

 

Det er veldig populært – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige! Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Se hvilket lag som er best, dere imellom, og om noen klarer å oppnå nok poeng til å komme seg inn på det prestisjefylte VIP-området. Vanskelighetsgrad 1-2-3-VIP gjør at dette er noe for alle uansett form, høyde, vekt – om du liker taktikk eller fysikk. Absolutt alle kan være med på aktivitetene.

Les mer om cellene her!

Den kommende bruden/brudgommen får en T-skjorte fra Fangene på Fortet inkludert i prisen. 

Aktivitet, mat og drikke til utdrikningslag på samme sted

Hos oss kan dere gjennomføre 1-3 timer med aktivitet. Før, underveis eller etter aktivitetene kan vi servere dere god mat. Det vil også være mulig å ta noen drikkepauser underveis i opplegget. Vi tilbyr et bredt utvalg av drikke med og uten alkohol. 

Vi gleder oss masse til å treffe dere!

Vi kan selvfølgelig servere dere god mat på besøk hos oss. Vi har også en bar med et godt utvalg av drikkevarer, så det er mulig å komme tidligere eller sitte igjen også om man ønsker det. Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

Fangene på Fortet ligger i Nydalen i Oslo. Vi har 35 gratis parkeringsplasser fra 16:00 i ukedagene og hele helgen, 50 meter fra inngangen. T-banestasjonen Nydalen ligger 100 meter fra aktivitetssenteret.

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort eller velge klarna-konto. Det vil også være mulig å betale med kort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer