Kult utdrikkingslag!

Utdrikningslag bør inneholde noen av følgende elementer; overraskelse, utfordring, noe for den kommende brud/brudgom og noe for gjestene i utdrikkingslaget. Utfordringene på Fangene på Fortet oppfyller alle elementene:)

For utdrikningslag er tilbudet vårt ustyrtelig morsomt – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige! Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Se hvilket lag som er best, dere imellom, og om noen klarer å oppnå nok poeng til å komme seg inn på det prestisjefylte VIP-området. Vanskelighetsgrad 1-2-3-VIP gjør at dette er noe for alle uansett form, høyde, vekt – om du liker taktikk eller fysikk. Absolutt alle kan være med på aktivitetene. Les mer om cellene her!

Fangene på Fortet er helt nytt i Norge (Nydalen er den første – og verdens største). Kulere utdrikningslag finner du ikke! Den kommende bruden/brudgommen får en T-skjorte fra Fangene på Fortet.

Mat – og alle rettigheter!

Hos oss serverer vi smakfull, ujålete mat: mat/drikke. Fangene på Fortet har alle rettigheter – vi har en bar med øl, cider, vin og mineralvann.

Vi kan reservere bord – enten før eller etter aktiviteten. Ønsker dere å være samlet for dere selv før eller etter aktiviteten? Da er det mulig å leie et av våre møterom som bare ditt utdrikkingslag disponerer. Send en forespørsel til [email protected]

Hvor i Oslo?

Fangene på fortet ligger i Oslo, nærmere bestemt Nydalen. Vi har 33 gratis P-plasser i P-hus (fra 16:00 i ukedagene og hele helgen) kun 50 meter fra inngangsdøren – og T-banestoppet ”Nydalen” ligger 100 meter unna. Se kart nederst på siden!

Reserver plasser her!

Utdrikningslag bestiller du ved å holde av plasser på nettet. Dere betaler per person når dere avslutter besøket – og kan velge med eller uten mat. Velger dere med mat, reserverer vi et bord til dere etter aktivitetene. Reservasjonen er åpen fram til en uke i forkant, slik at man kan endre til endelig antall senere.