Utdrikningslag

Morsomt og gøye aktiviteter for den kommende brud eller brudgom!

Et utdrikningslag bør inneholde følgende elementer; overraskelse, utfordring, noe for den kommende brud/brudgom og noe for gjestene i utdrikkingslaget. Utfordringene på Fangene på Fortet oppfyller alle elementene. Her har alle besøkende det gøy sammen!

 

Det er veldig populært – det blir nemlig bare morsommere og morsommere etter hvert som tiden går og selv enkle oppgaver blir vanskelige! Dere begynner med å dele dere opp i lag med 3-5 deltagere på hvert lag. Se hvilket lag som er best, dere imellom, og om noen klarer å oppnå nok poeng til å komme seg inn på det prestisjefylte VIP-området. Vanskelighetsgrad 1-2-3-VIP gjør at dette er noe for alle uansett form, høyde, vekt – om du liker taktikk eller fysikk. Absolutt alle kan være med på aktivitetene.

 
Les mer om cellene her!

Den kommende bruden/brudgommen får en T-skjorte fra Fangene på Fortet

Vi kan selvfølgelig servere dere god mat på besøk hos oss. Vi har også en bar med et godt utvalg av drikkevarer, så det er mulig å komme tidligere eller sitte igjen også om man ønsker det. Se vårt utvalgt av mat & drikke her!

Fangene på Fortet ligger i Nydalen i Oslo. Vi har 35 gratis parkeringsplasser fra 16:00 i ukedagene og hele helgen, 50 meter fra inngangen. T-banestasjonen Nydalen ligger 100 meter fra aktivitetssenteret.

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort eller velge klarna-konto. Det vil også være mulig å betale med kort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer