Perfekt aktivitet for teambuilding!

Planlegger du noe sosialt eller firmafest for jobben? Fangene på Fortet har mange elementer fra TV-programmet Fangene på Fortet. Flere har sett TV-programmet og underveis tenkt at «Dette vil jeg prøve!». Nå har alle sjansen til å jobbe i lag med å løse oppgavene i cellene. Vi har 45 ulike celler i Nydalen, som er det første stedet av sitt slag i Norge.

Oppgavene passer alle slags egenskaper og talenter – både fysisk, kunnskap og psykologisk. Slik er det alltid noe som passer for alle, uansett fysisk form og alder.

Her på Fangene på Fortet deles bedriften opp i lag med 3 – 5 personer på hvert lag. Lagene er nødt til å samarbeide for å løse utfordringene i cellene. Her blir det konkurranse mellom lagene. Hvor mange rom klarer dere? Klarer noen av lagene å oppnå VIP-status? Les mer om hvordan cellene fungerer her! 

Vi er sikre på at dette blir et attraktivt sted for store og små grupper for konferanse med påfølgende aktivitet, eller torsdagspils og lignende med litt moro og sosial omgang med kolleger.

Ønsker du møterom?

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? Da er det mulig å leie konferanserom eller møterom. Vi har et stort konferanserom og to møterom med plass til 25 personer i hvert rom. Ta kontakt på mail om det er behov for konferanserom eller mindre møterom. Se våre møterom her!

Mat og drikke

Vi serverer også mat og drikke! Alt du trenger til en firmafest, kick-off eller teambuilding. Se hva vi tilbyr av mat og drikke her!

Åpent på dagtid

I motsetning til andre aktivitetssentre har vi åpent på dagtid på hverdager; 12:00-22:00. Ønsker dere å komme ennå tidligere på dagen? Send en forespørsel til [email protected]

Sentralt i Nydalen

Fangene på Fortet ligger i Nydalen i Oslo. Vi har 33 gratis parkeringsplasser fra 16:00 i ukedagene og hele helgen, 50 meter fra inngangen. T-banestasjonen Nydalen ligger 100 meter fra aktivitetssenteret. Se kart nederst på siden!

Booking!

Vi har ingen betaling på nett da vi kan ordne med faktura hvis man avtaler på forhånd eller kortbetaling når dere kommer. Reservasjonen er åpen fram til en uke i forkant, slik at man kan endre til endelig antall senere.