Teambuilding

Perfekt aktivitet med kolleger, uansett anledning!

Planlegger du noe sosialt med jobben? Fangene på Fortet har mange spennende elementer som passer alle! Nå har alle sjansen til å jobbe i lag med å løse oppgavene i cellene. Vi har 48 ulike celler med oppgaver i Nydalen, som er det første stedet av sitt slag i Norge.


Oppgavene passer alle slags egenskaper og talenter – her settes fysikken, kunnskapen og kreativiteten på prøve. 

Det er alltid noe som passer for alle, uansett fysisk form og alder.


Bedriften deles opp i 3 – 5 personer på hvert lag. Lagene er nødt til å samarbeide for å løse utfordringene i cellene. Her blir det skikkelig konkurranse mellom lagene! Hvor mange rom klarer dere? Klarer noen av lagene å oppnå VIP-status? Hvilket lag stikker av med seieren?


 Les mer om hvordan cellene fungerer her!


Vi hjelper gjerne med laginndeling og gjennomføring, uansett anledning om det er teamsamling, firmafest, julebord eller lønningspils

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? Det er mulig å leie konferanserom eller møterom hos oss. Vi har et stort konferanserom til 112, et klasserom til 48 og to møterom med plass til 25 personer i hvert rom. Ta kontakt på e-post om det er behov for konferanserom eller mindre møterom. Se våre møterom her!

Vi kan servere dere god mat og drikke. Alt dere trenger til kickoff eller firmafesten blir dere servert av oss. Se vårt utvalgt av mat & drikke her

I motsetning til andre aktivitetssentre har vi åpent på dagtid på hverdager; 12:00-22:00. Ønsker dere å komme ennå tidligere på dagen? Send en forespørsel på post@fangenepafortet.no

Fangene på Fortet ligger i Nydalen i Oslo. Vi har 35 gratis parkeringsplasser fra 16:00 i ukedagene og hele helgen, 50 meter fra inngangen. T-banestasjonen Nydalen ligger 100 meter fra aktivitetssenteret.

Bookingen gjennomføres uten betaling. Dere vil motta en e-post med betalingslink til vår leverandør Klarna. Her kan man som privatperson betale med kredittkort på nett, eller velge å motta faktura som bedrift. Om deres bedrift ikke får godkjent faktura fra klarna, kan vi ordne dette ved ankomst. Det vil også være mulig å trekke bankkort hos oss når dere kommer.

Klikk på boksene over for å lese mer