Hva skjer i Oslo?

Fangene på Fortet er et aktivitetssenter, hvor du inviterer med gjengen eller familien – og konkurrerer i ulike oppgaver. Dere deles opp i lag på 3 – 5 personer på hvert lag. Hvert lag får en nøkkel som gir tilgang til våre 45 unike celler. Det er alt fra fysiske oppgaver som klatring, balanse men også gåter og andre skjulte løsninger. Nøkkelen er aktivert i den tiden man reserverer og etter alle er ferdige kan man se statistikk fra oppgavene – og kåre et vinnerlag!

Fangene på Fortet er en perfekt aktivitet for dere som vil prøve noe nytt i Oslo. Vi har plass til alle grupper enten dere er 3 eller 100 personer. Oppgavene passer alle slags egenskaper og talenter – både fysisk, kunnskap og psykologisk, uansett fysisk form og alder. Les mer om hvordan cellene fungerer her!

Så, hvem utfordrer du?

Hos oss er det lett å være impulsiv

Fangene på fortet ligger i Nydalen i Oslo. Vi disponerer 33 gratis P-plasser i P-hus (fra 16:00 i ukedagene og hele helgen), kun 50 meter fra inngangen. T-banestasjonen Nydalen ligger 100 meter fra aktivitetssenteret. Se kart nederst på siden!

Mat og drikke

Hos oss serverer vi smakfull, ujålete mat: mat/drikke. Fangene på Fortet har alle rettigheter – og vi har en bar med øl, cider, vin og mineralvann.

Åpningstider

Man-Fre: 12:00-22:00 // Lør: 11:00-22:00 // Søn: 11:00-21:00

Meld på gjengen her

Vi har ingen betaling på nett, dere betaler når dere kommer til oss.

NB! Enkeltbilletter/Drop-in kan KUN bookes 7 dager fram i tid.