Møterom til små og store grupper

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? På Fangene på Fortet er det mulig å leie konferanserom eller møterom. Vi har flere moderne møterom som passer – om dere er 5 eller 120. Alle våre møterom har svært god ventilasjon og moderne teknisk utstyr: prosjektor, lerret og wifi.

Våre lokaler ble totalrenovert i 2016 og er spesialinnredet for å ta vare på våre besøkende. Ta kontakt for muligheter, priser og tilgjengelighet: [email protected]

Mat og drikke

Vi serverer også mat og drikke! Alt du trenger til en firmafest, kick-off eller teambuilding. Se hva vi tilbyr av mat og drikke her!

Sentralt i Nydalen!

Fangene på fortet ligger i Nydalen i Oslo. Vi disponerer 33 gratis fra 16:00 i ukedagene og hele helgen, 50 meter fra inngangen. T-banestasjonen Nydalen ligger 100 meter fra aktivitetssenteret. Se kart nederst på siden!

Slik fungerer Fangene på Fortet

 

Laget deres får et eget navn (som dere velger selv). Etter at dere er ferdige med oppgavene, får dere en utskrift med resultatet deres. Underveis kan dere hele tiden se på skjermer i gangene hvordan dere ligger an. Om dere vil, kan dere starte på området med vanskelighetsgrad 1. Om alle på laget er veldig flinke, kan det være dere oppnår nok poeng til å komme inn på VIP-rommene våre.

Fangene på Fortet holder åpent alle dager og ønsker alle velkommen til en spennende og annerledes opplevelse. Sjekk hva som er ledig og hold av billetter på nettet, så dere vet at dere har plass. Responsen så langt har vært veldig positiv etter mye besøk, så det kommer til å bli mange «fanger på fortet»!